De Hoeksesluis

COMPLEX

In 2011 is een extra gebouw gerealiseerd met uitgebreide mogelijkheden voor onze gasten! Dit gebouw past met zijn landelijke sfeer geheel bij de omgeving en is bijzonder functioneel door de moderne faciliteiten. De ruimtes zijn erg flexibel en makkelijk aan te passen aan verschillende activiteiten.

Attributen als een beamer of flipover zijn beschikbaar, evenals WIFI. Er is een grote keuken en een terras (met grote tentoverkapping) aan de tuinzijde.

NATUURGEBIED

Het natuurgebied van polder De Nes grenst aan ons erf. Wij zijn betrokken bij het onderhoud dat hier op uiterst innovatieve en milieuvriendelijke manier uitgevoerd wordt. Het grasland is verschraald en uiterst bloemrijk. De lange kavels, omringd door slootjes, bieden de vogels de rust en ruimte die ze nodig hebben. In de wintermaanden is dit gebied bij kolganzen, kleine zwanen en smienten erg populair. In het voorjaar en zomer wordt de polder door weidevogels bezocht.

We zijn dan ook zeer trots dat in ons gebied de grootste kolonie zwarte sterns zit .

Het natuurgebied is te overzien vanaf de Lekdijk, Tiendweg Oost, Wetering Oost en Parallelweg.

 

GASTEN

Onze gasten kunnen kennismaken met ons gastvrije complex, het natuurgebied, de natuurlijke veehouderij en de verschillende boerderijdieren. We ontvangen dagelijks passanten die in de prachtige omgeving wandelen of fietsen en toe zijn aan een rustmomentje. Gasten die begeleiding nodig hebben en een zorgvraag hebben, kunnen een dagdeel bij ons doorbrengen. Ook kunt u als particulier of zakelijk gebruiker (een deel van) onze locatie voor een feest/evenement reserveren. We denken graag met u mee en staan altijd open voor ideeën op educatief, recreatief of creatief gebied! Van kinderfeestje tot vergadering, van country wedding tot bed&breakfast, ontdek het onder MOGELIJKHEDEN op de volgende pagina’s.

 

MAAK KENNIS

MET DE EIGENAREN

 

Wij zijn Ewa en Piet. In 2011 opende zorgboerderij De Hoeksesluis haar deuren. Destijds hadden wij niet durven dromen dat we nu zo’n verscheidenheid aan activiteiten konden aanbieden.

Met veel enthousiasme en energie ontvangen wij onze gasten en zetten we ons met hart en ziel in voor ons bedrijf.

We heten u graag van harte welkom!

DE

HOEKSESLUIS

 

De belevenisboerderij in de Krimpenerwaard.

Ideaal voor ontspanning, seminars, vergaderingen en feesten van allerlei aard.

CONTACT

 

Opperduit 2

2941 AK LEKKERKERK

 

hoeksesluis@live.nl

 

Ewa: +31 (0) 6 481 726 60

Piet: +31 (0) 6 288 365 19

 

Copyright @ All Rights Reserved