Zakelijk

DIVERSE BIJEENKOMSTEN

 

Vergaderingen, trainingen, bedrijfspresentaties, teambuilding, bedrijfsuitjes, bij De Hoeksesluis bent u op de juiste locatie om het zakelijke met het aangename te verenigen.

 

FACILITEITEN

 

Onze gasten-boerderij is een nieuw gebouw uit 2011 met landelijke sfeer, maar bijzonder functioneel door de moderne faciliteiten. De ruimtes zijn erg flexibel en makkelijk aan te passen aan verschillende activiteiten. Attributen als een beamer of flipover zijn beschikbaar, evenals WIFI. Voor groepen is voldoende parkeergelegenheid.

 

MAATWERK

 

We kunnen in uw bijeenkomst/evenement een kleine of grotere rol spelen. Zo kunt u voor een dagdeel (4 uur) een ruimte huren. Maar desgewenst neemt u deel aan een informatieve rondleiding of laat u ons een lunch of hapjes verzorgen.

Ook een BBQ op het land is een favoriet. We nodigen

u uit uw eigen suggesties in het arrangement te verwerken en denken graag met u mee!

 

INFORMATIEF EN ZAKELIJK

COMBINEREN

 

Indien gewenst combineren we informatieve elementen over ons bedrijf in uw programma. Zo kan Piet de Bruijn een presentatie verzorgen over de bestemmingsverandering van agrarisch land naar natuurlandschap, over de samenwerking met het Zuid-Hollands Landschap, over natuurlijke veehouderij en alles over het natuurgebied. En een rondleiding behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Of neem gerust zelf een kijkje op de boerderij!

 

DE

HOEKSESLUIS

 

De belevenisboerderij in de Krimpenerwaard.

Ideaal voor ontspanning, seminars, vergaderingen en feesten van allerlei aard.

CONTACT

 

Opperduit 2

2941 AK LEKKERKERK

 

hoeksesluis@live.nl

 

Ewa: +31 (0) 6 481 726 60

Piet: +31 (0) 6 288 365 19

 

Copyright @ All Rights Reserved