Evenementen

FEESTEN EN PARTIJEN

 

De Hoeksesluis is een bijzonder veelzijdige locatie voor feesten en partijen. Denk aan groeps- of bedrijfsuitjes, schooluitjes, re√ľnies, jubilea, familiedag, vrijgezellendag, huwelijksfeest, themafeesten, seizoensfeesten.

 

UNIEKE LOCATIE

 

Wij bieden u een gastvrije, ongedwongen en unieke locatie. Laat u verrassen en inspireren door het rustieke gevoel en het uitzicht over het land. De mooie omgeving en gezellige accommodatie geven uw feest een bijzonder tintje.

 

LANDELIJKE SFEER

 

Onze gasten-boerderij is een nieuw gebouw uit 2011 met landelijke sfeer en hierbij ook modern, functioneel en praktisch. De ruimtes zijn erg flexibel en makkelijk aan te passen aan uw wensen en activiteiten.

Ons terrein is heel geschikt voor groepsactiviteiten, denk bijvoorbeeld aan zwemmen in de Vliet, vlot varen, kampvuur, diverse spellen.

Uw eigen suggesties worden vertaald naar uw arrangement op maat, en we denken graag met u mee en tonen graag de mogelijkheden van onze locatie.

.

 

 

HET LEVEN

OP DE BOERDERIJ

 

Ontdek en beleef hoe het leven is op de boerderij. Voor scholen een aanleiding om de kinderen zelf een spreekbeurt voor te laten bereiden over bepaalde dieren of andere elementen van de boerderij.

 

ACTIVITEITEN

 

U kunt bij ons heel vrij uw eigen dag inrichten en beleven, maar desgewenst verzorgen we bijvoorbeeld lunch, hapjes of een BBQ.

Ook een informatieve rondleiding is mogelijk, Piet de Bruijn kan veel vertellen over de transformatie van agrarisch land naar natuurlandschap.

Een boeiend verhaal over natuurlijke veehouderij en het omringende natuurgebied.

Er is voor groepen genoeg parkeergelegenheid.

En WIFI is beschikbaar, evenals attributen als een beamer of flipover.

 

 

 

DE

HOEKSESLUIS

 

De belevenisboerderij in de Krimpenerwaard.

Ideaal voor ontspanning, seminars, vergaderingen en feesten van allerlei aard.

CONTACT

 

Opperduit 2

2941 AK LEKKERKERK

 

hoeksesluis@live.nl

 

Ewa: +31 (0) 6 481 726 60

Piet: +31 (0) 6 288 365 19

 

Copyright @ All Rights Reserved