Zorg en dagbesteding

ZORG

 

Mensen van alle leeftijden, met een licht fysieke en/of verstandelijke beperking, met een psychiatrische achtergrond of stoornis in het autistisch spectrum, iedereen is welkom op de boerderij. Ook mensen met een eenzaamheidsprobleem of psychische hulpvraag (burn-out, depressie) kunnen bij ons terecht.

DAGBESTEDING

 

De Hoeksesluis biedt diverse doelgroepen een op maat gemaakte dagbesteding. Er wordt duidelijk rekening gehouden met de beperking en de persoonlijke doelen van de deelnemer in overleg met de begeleiders en/of ouders. Wij gaan uit van de mogelijkheden van de deelnemers, niet van de onmogelijkheden.

Onze doelstelling is het bewust zoeken, vinden en ontwikkelen van de individuele kwaliteiten en talenten van elke deelnemer, waarbij een positief zelfbeeld en welbevinden centraal staat.

 

 

JUISTE BEGELEIDING

 

Wij bieden de deelnemers alle ruimte om onder begeleiding aan persoonlijke doelen te werken.

Te denken valt aan: betere fysieke en motorische gesteldheid, opbouwen van zelfvertrouwen, het aangaan van sociale contacten, de rust in zichzelf vinden of de dingen met aandacht doen.

Voor een ieder ligt dat anders.

 

 

 

BESTE PLEK

VOOR ONTSPANNING EN RUST

 

U vindt bij ons activiteiten binnen of buiten, creativiteit, ontspanning, rust, ritme, gezelligheid, omgang met dieren in een heerlijke omgeving. De zorg aangepast aan de zorgvrager en onder professionele begeleiding.

Voor werkkleding (overall, laarzen, regenkleding) wordt gezorgd. In de pauze is er koffie, thee, limonade, soep.

DE

HOEKSESLUIS

 

De belevenisboerderij in de Krimpenerwaard.

Ideaal voor ontspanning, seminars, vergaderingen en feesten van allerlei aard.

CONTACT

 

Opperduit 2

2941 AK LEKKERKERK

 

hoeksesluis@live.nl

 

Ewa: +31 (0) 6 481 726 60

Piet: +31 (0) 6 288 365 19

 

Copyright @ All Rights Reserved